Tastingit

Helsingin Munskänkarna järjestää jäsenilleen vuosittain 10-15 korkeatasoista viinitastingia eli maistelutilaisuutta alustuksineen.

Tällä hetkellä pääosa viinitastingeista pidetään Helsingin Vinoteekissa, Kauppiaankatu 6, Katajanokalla. Kunkin tilaisuuden pitopaikka selviää ko. tilaisuuden kutusta jäsenkirjeessä ja näillä sivuilla.

Ellei kutsussa toisin mainita, tastingit ovat avoimia sekä viiniseuran jäsenille että ei-jäsenille. Jos tilaisuus täytyy, paikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Jos omistat sähköpostin, käytä sitä ensikädessä ilmoittautuessasi tastingeihin.

Tilaisuudet tulee maksaa pitopäivään mennessä. Viitteellinen maksu saa sisältää vain yhden tilaisuuden maksut. Jos maksu tapahtuu toiminimen tai vastaavan kautta, siinä tulee olla myös osanottajan nimi.

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutukset on tehtävä ilmoittautumisajan loppuun mennessä. Ilman hyväksyttävää peruutusta perimme tilaisuuden hinnan. Muistutuslaskusta perimme 5 € lisälaskun.

Katso uusimmat tastingit ja ilmoittautumisohjeet jäsenkirjeestä >